De wereld veranderd snel, marketing is onderhevig aan al deze veranderingen.

De reis die jouw klant maakt veranderd dus ook.

 

Dr. J.A. (Liane) Voerman werkt aan de Rijksuniversiteit Groningen als programmadirecteur van de BSc Bedrijfskunde en senior lecturer Marketing. Haar expertise ligt op het gebied van retail, internationale marketing en marktonderzoek. 

 

Liane is oud-inwoner van Emmeloord en zal dieper ingaan over de noodzaak tot en uitdagingen van omni-channel retail gekoppeld aan de customer journey (die steeds gecompliceerder wordt) en de klantervaring. Een belangrijk onderdeel hierin is de digitalisering van retailing en de kansen die dit biedt voor een retailer. Maar alleen als dit ook toegevoegde waarde heeft voor de klant! Ook de impact van de omgeving komt aan bod: de winkelomgeving zelf, maar ook het belang van het winkelcentrum als externe omgeving van de winkel.

 

Datum: donderdagavond 6 oktober

Inloop: 19:30 uur

Start: 20:00 uur

Locatie: Intratuin - Restaurant de Proeftuin

 

Klantreis / customer journey: ‘De route die een klant aflegt voordat hij of zij je product of dienst koopt. De klant staat hier centraal, niet jouw bedrijf. In iedere customer journey vind je touchpoints: contactmomenten waarbij de klant in aanraking komt met jouw bedrijf’

De avond is interssant voor iedereen die verkoopt. Wat voor B2C geldt, geldt vaak ook voor B2B! 

 

Wil jij graag weten hoe jij meer uit jouw marketing kan halen via de klantreis? Dan wil je deze avond niet missen! ‘De nieuwe customer journey’ vind plaats in op een inspirerende plek: het nieuwe restaurant van Intratuin Emmeloord. Na de lezing van Liane is er tijd om, onder het genot van een hapje en drankje, te netwerken. Meld je aan via onderstaand formulier! 


BV Noordoostpolder organiseert deze activiteit samen met CME (Centrum Management Emmeloord).

 

INTRATUIN - RESTAURANT DE PROEFTUIN 

Middenin de winkel van Intratuin Emmeloord grenst de Proeftuin aan de oude woonboerderij die behouden is gebleven en momenteel het hart vormt van het tuincentrum. In het restaurant is er ontbijt, lunch, overheerlijke koffie met verse appeltaart en High Tea.

 

proeftuin