Welke ondernemer nomineer jij?


Nominatieperdiode is gesloten!

 

De verkiezing van de Onderneming van het jaar is weer van start! Welke ondernemer en/of bedrijf sprong er in 2023 echt uit? Welk bedrijf was opvallend innoverend, creatief en duurzaam? En heeft daarnaast ook zijn financiële zaken op orde én heeft een smetteloze reputatie?

 

Tot 3 oktober kun jij een bedrijf gevestigd in de Noordoostpolder nomineren. De winnaar zal op de nieuwjaarsreceptie begin volgend jaar de prijs van Onderneming van het jaar uitgereikt krijgen.

 

-bvn-ondernemersprijs-2023

 

ASPECTEN DIE IN DE BEOORDELING WORDEN BETROKKEN ZIJN:

 

  • Innoverend vermogen van de onderneming
  • Reputatie van de onderneming
  • De creativiteit van de onderneming in de bedrijfsvoering
  • De financiële positie van de onderneming
  • Duurzaam ondernemen van de onderneming

 

 

Winnaar Onderneming van het jaar van 2022

Andela Techniek & Innovatie werd begin dit jaar gekozen als beste onderneming van 2022 en was Toponderneming van het Flevopenningengala.

 

Andela is gespecialiseerd in machinebouw ten behoeve van de agri- en foodsector. Het team van Andela Techniek & Innovatie levert maatwerk, waarbij de wensen van de klant vertaald worden naar innovatieve en praktische oplossingen. Wij ontwikkelen en produceren machines die een waardevolle bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van onze klanten in binnen- en buitenland. Duurzaamheid, goed voor milieu, bodem, water en maatschappij staan hierin steeds centraal. Ons productportfolio is simpel te beschrijven als “wij maken machines die nog niet bestaan”.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst


De nominatieperiode is gesloten