Coronavirus (COVID19)

De maatregelen als gevolg van de coronauitbraak in Nederland volgen elkaar in snel tempo op. Er zijn speciale regelingen voor ondernemers, deze worden voortdurend aangevuld en geüpdatet. Hierbij een aantal nuttige websites en loketten voor op een rij.

 

- Op de speciale pagina van VNO-NCW & MKB Nederland staat een overzicht met informatie voor ondernemers van brancheorganisaties, kennispartners en VNO-NCW & MKB Nederland zelf.

- Actuele informatie op de website van de Gemeente Noordoostpolder.

- Ondernemers die vragen hebben over die opgesteld zijn door de landelijke overheid kunnen in Flevoland terecht bij het zelfstandigenloket.

- Ook de Kamer van Koophandel heeft een overzicht gemaakt van de regelingen waar je als zzp’er of mkb’er gebruik van kunt maken op de lange en korte termijn.

- De website coronaregelingen legt uit welke maatregelen en regelingen er zijn voor ondernemers en bevat dagelijkse updates.

 

 

Onze leden spelen in op de crisis

Talloze ondernemers komen met prachtige ideeën om hun bedrijf te laten draaien. Zij zoeken creatief naar nieuwe kansen om te kunnen blijven ondernemen. Onze leden zitten niet stil, zij bedenken nieuwe concepten en brengen dit op de markt. KLIK HIER voor de verhalen van onze leden! 

 

Ben jij lid van BV Noordoostpolder en wil jij je nieuwe product of dienst ook op deze pagina? Stuur dan je informatie naar ONS TOE en wij zorgen ervoor dat dit op de webpagina komt.