MijnCoronaplan

 

Hoe waarborgt jouw bedrijf de veiligheid?

Duidelijk is dat sommige corona maatregelen niet op korte termijn gaan verdwijnen of misschien wel onderdeel blijven van onze samenleving. Als onderneming wil je er klaar voor zijn om, wanneer het weer mag, aan de slag te gaan. Dat begint met een goede voorbereiding: hoe waarborg je de veiligheid van uw werknemers, klanten en de omgeving?

 

Via de website MijnCoronaplan.nl heb je de mogelijkheid om uw bedrijf klaar te stomen om veilig de werkzaamheden weer op te pakken. Na het invullen beschik je over een eigen Coronaplan welke je kan delen met jouw medewerkers, leden en klanten om aan te tonen welke voorzorgsmaatregelen je getroffen hebt. MijnCoronaplan.nl biedt vier verschillende pakketten aan met en zonder begeleiding. Daarmee is er een passende oplossing voor elk bedrijf in elke branche. 

 

Certificaat

Na het doorlopen van de checklist krijg je een duidelijk certificaat en kun je een keurmerk sticker aanvragen. Zodat jij als onderneming kunt aantonen dat je werkt volgens de gestelde maatregelen en richtlijnen om gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk te weren en de veiligheid te waarborgen.

 

200508-mijncoronaplan-banner-9

 


UVC desinfectie & Studio voor online event door Luimes AV

 

Onze branche kent vele fabrikanten op het gebied van licht, en hier lijkt een sleutel in te liggen om de strijd tegen virussen (o.a. COVID-19) aan te gaan. Dit met de inzet van UVC licht.

 

Luxibel heeft een lijn met UVC producten ontwikkeld welke zich onderscheidt binnen de huidige markt. Dit kan op 2 manieren:

- Door luchtreiniging
- Of door het direct blootstellen van UVC licht op oppervlakten in ruimtes.

 

Denk aan wachtruimtes, vergaderruimtes, openbaar vervoer, scholen, tankstations, horeca, distributiecentra, Retail, verzorgingstehuizen en ga zo maar door.

 

Lees hier meer over op onze website en download de catalogus. Bel met 0527 622881 of mail naar info@luimesav.nl voor meer informatie.

 

Wij helpen u graag naar een virusvrije ruimte! 

 

image001

 

 

Aangezien de evenementen markt op dit moment op slot zit hebben wij als Luimes AV een complete studio ingericht voor jouw online event.

Of het nu gaat om een webinar, online je werknemers te woord staan, online product presentatie, eindejaar afsluiting of opname ruimte, niks is te gek in onze studio.

We richten deze ruimte naar wens en stijl in van de klant en ondersteunen met professionele camera, audio, licht en productie technici die ondersteunen tijdens jouw event.

 

Ook interesse? Bel 0527 622881 of mail naar info@luimesav.nl

 

 

 


Desinfectie door Allcos Kenotek bv


Desinfectie zuil met informatiedisplay.

Deze duurzame RVS mobiele zuil is overal te plaatsen zoals bij de entree van uw bedrijf, school, winkel enz....
De RVS dispenser is eenvoudig navulbaar zodat er geen dure vullingen nodig zijn. Wij adviseren hiervoor Kenosept L te gebruiken

 

K Multi pompspuit 1,5 Liter

Deze drukspuit is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van chemicaliën. De sprayer heeft een brede vulopening, een doorzichtige tank en twee verschillende sproeikoppen.

De drukspuit is uitgerust met Vitonafdichtingen zodat deze gebruikt kan worden met zelfs de meest aggresieve chemicaliën. Geschikt voor het gebruik met Kenolox 10.

 

ALCO CID A

Alco Cid A is een desinfectiemiddel op basis van alcohol (80%) voor de decontaminatie van kleine oppervlakken. Het product verdampt door de samenstelling restloos binnen 5 minuten. Laat smaak noch geur na. Geschikt voor het desinfecteren van tafels, werkbladen, apparatuur, alcoholbestendige transportbanden, snijplanken, toonbanken in supermarkten en slagerijen, als ook alles wat met handen wordt aangeraakt zoals deurklinken, toetsenborden, bedieningspanelen van machines en toestellen.

 

Al onze desinfectie middelen hebben Nederlands toelatingsnummer. CID LINES onze fabriek maakt jaren desinfectiemiddelen voor o.a. de zorg, farmaceutische industrie, landbouw, visserij, autobranche enz...... De kennis die men bij CID LINES heeft is van zeer hoog niveau en gewaarborgd.

 

Wij als Allcos zijn blij dat we met deze erkende fabriek mogen samenwerken en kunnen u het juiste product voor de benodigde toepassing adviseren. Kijk voor meer informatie en contactmogelijkheden op onze website en/of bel 0527 075 0223

 

desinfectiezuila