bouwbedrijf-verwer-logo
Dhr. J. Gagestein
Oudeweg 28
8316 AC
Marknesse
https://www.bouwbedrijfverwer.nl
info@bbverwer.nl
0527 – 201 897

Over Bouwbedrijf Verwer

Timmerman worden, was altijd de ultieme droom van Piet Verwer. Dat werd dan ook zijn eerste baan bij een aannemer in Marknesse (Flevoland). Daarnaast werd hij bij dat bouwbedrijf ingezet op kantoor. Toen de aannemer failliet ging, besloot Piet voor zichzelf te beginnen. Hij startte Bouwbedrijf P. Verwer op 4 oktober 1977 vanuit de oude smederij van Dick Weevers in Marknesse. Eind 1982 kocht Dick Weevers voor Piet een stuk grond met loods op Oudeweg 28 in Marknesse. Hier vervolgde Piet het aannemersbedrijf en de onderneming is daar nog steeds gevestigd.

 

Aannemersbedrijf voortzetten

Inmiddels groeide zoon Rudi op in het bedrijf. Ook hij bleek een passie voor de bouw te hebben. Het leek Rudi geweldig om architect te worden. Tijdens de hts ontdekte hij dat hij toch meer had met de praktische kant van de bouwbranche. Vader Piet gaf Rudi de tijd om te ontdekken of het bedrijf overnemen een optie was. Na stages en werkervaring wist Rudi dat hij het bedrijf wilde voortzetten en per 1 januari 2014 staat hij aan het roer.

 

Bouwers van de toekomst

Wat in de toekomst niet zal veranderen, is de kwaliteit van wat Verwer bouwt. Rudi zegt daarover: “In mijn jonge carrière heb ik in de praktijk al veel geleerd. Ook wil ik leergierig blijven om het bedrijf verder te brengen. Wij willen niet alleen een goed maatwerkproduct leveren, maar wij denken ook mee hoe het bouwwerk op de lange termijn te gebruiken is. Wij bouwen duurzaam. Wij noemen ons dan ook Bouwers van de Toekomst!”

 

Timmerman in hart en nieren

Inmiddels draait Piet Verwer zo’n 40 jaar mee in het bedrijf. “Ik ben er altijd voor gegaan om de klant te helpen bij het realiseren van zijn of haar wensen. Een opdracht is dan ook pas echt af als de klant tevreden is. Rudi blijft dit ook toepassen in de bedrijfsvoering.” Door de groei van het bedrijf werd Piet steeds meer manager dan timmerman. Hoe ziet hij zijn eigen toekomst binnen Bouwbedrijf Verwer? “Ik werk steeds minder op kantoor. Nu, na zo’n 40 jaar, komt er weer tijd om te timmeren en dat is wat ik nog steeds het liefst doe.”