naaktgeboren-logo
Dhr. D. Hulsebosh
Nimrodstraat 15
8309 AC
Tollebeek
https://www.naaktgeboren.com/
info@naaktgeboren.com
0527 - 656 400

B. Naaktgeboren is een vooraanstaand mechanisatiebedrijf in de Noordoostpolder. Wij vertegenwoordigen een breed assortiment aan A-merken voor verschillende markten.

 

Winkel en Magazijn

Ons magazijn levert alle benodigde onderdelen voor reparaties in de werkplaats. Via de winkel en de balie verkopen we vanuit ons magazijn ook rechtstreeks naar de klant. We streven ernaar om ons magazijn zo actueel en compleet mogelijk te houden. Hierdoor kunnen we samen met de werkplaats een snelle service verlenen. Met de Agro-Express willen we onze klanten in en rondom de Noordoostpolder meer tot dienst zijn door onderdelen te bezorgen. 

 

Werkplaats

De werkplaats repareert en biedt service aan een breed scala aan producten. Naast alle door ons bedrijf geleverde machines biedt de werkplaats ook de mogelijkheid om reparaties en service te verlenen aan andere merken. Ook reparaties van constructieve aard worden in onze werkplaats verricht, evenals aanpassingen aan nieuwe of gebruikte machines op wens van de klant.

 

Verkoop

Onze verkoop afdeling biedt een breed assortiment van verschillende A-merken. Daarnaast importeren we ook een deel van onze machines. Naast nieuwe machines kunt u bij ons ook kiezen uit een breed aanbod van gebruikte machines. De actuele voorraad kunt u op onze site vinden.