naaktgeboren-logo
Dhr. D. Hulsebosh
Nimrodstraat 15
8309 AC
Tollebeek
https://www.naaktgeboren.com/
info@naaktgeboren.com
0527 - 656 400

Over ons

B. Naaktgeboren is een vooraanstaand mechanisatiebedrijf in de Noordoostpolder. Zowel akkerbouwer, veehouder, tuinder, loonwerker, aannemer als particulier zijn bij ons van harte welkom. Wij vertegenwoordigen een breed assortiment aan A-merken voor verschillende markten.

 

Verkoop

Onze verkoop afdeling biedt een breed assortiment van verschillende A-merken. Daarnaast importeren we ook een deel van onze machines. Kijk bij onze merken voor een compleet overzicht. Naast nieuwe machines kunt u bij ons ook kiezen uit een breed aanbod van gebruikte machines. De actuele voorraad kunt u op onze site vinden onder het menu: Gebruikte machines.

 

Ons verkoopteam bestaat op dit moment uit 3 verkopers. Onze verkopers zijn verkopers met ervaring vanuit de praktijk. Dammie geeft ondersteuning aan de verkopers maar ook advies aan de klant. Dammie is in de werkplaats opgegroeid en heeft van kinds af aan dus al veel ervaring. Samen met Simon vormt hij de directie per 1 januari 2019. Simon is vanaf 2016 werkzaam binnen onze organisatie. Begin 2016 heeft hij zijn eigen akkerbouwbedrijf verkocht en is bij ons begonnen als verkoper. Simon heeft ervaring vanuit de praktijk, welke hij nu kan gebruiken bij de verkoop van onze merken. Als oud-pootgoedteler weet hij als geen ander dat dit een specifieke markt is die veel aandacht verdient en nodig heeft. Matthijs is als laatse ons verkoopteam komen versterken. Na jaren als ZZPer bij verschillende akkerbouw en loonwerkbedrijven heeft Matthijs veel ervaring opgebouwd. Door veel met machines aan het werk te zijn heeft hij technische kennis opgedaan. Deze kennis kan Matthijs nu gebruiken bij de verkoop van machines.