interieurarchitectenbureau-cw-
Dhr. C.W. de Vries
Land van Saaftinge 5
8302 PE
Emmeloord
https://cwontwerpt.nl
info@cwontwerpt.nl
0527 614 680

Mijn naam is Cees Willem de Vries en ik ben binnenhuisarchitect in Emmeloord.

 

BINNENHUISARCHITECT MET OOG VOOR DUURZAAMHEID

Functioneel & duurzaam. Ingetogen & tijdloos. Met het werk van binnenhuisarchitect Cees Willem de Vries uit Emmeloord kan je jaren uit de voeten. Of het nou gaat om een renovatie, aanbouw, herindeling of verbouwing; Interieurarchitectenbureau CWV zoekt altijd naar ruimtelijke oplossingen met een lange houdbaarheidsdatum. Dichtbij de zakelijke en particuliere gebruiker. Op maat en daardoor steevast uniek. 

 

BINNENHUISARCHITECT MET OOG VOOR TECHNIEK

Interieurarchitectenbureau CWV levert interieurarchitectuur, meubelontwerpen en architectuur voor wonen & werken. Daarbij kan het hele traject uit handen worden genomen; van ontwerp en het maken van bestekken tot aanbesteding, traject- en bouwbegeleiding. 

Interieurarchitect Cees Willem de Vries uit Emmeloord specialiseerde zich op de Kunstacademie in Kampen in interieurarchitectuur, architectuur, bouwkunde en meubelvormgeving. In de loop van de jaren breidde hij zijn kennis uit met thema’s als verlichting, brandveiligheid en akoestiek. En na een deelopleiding op de Academie van Bouwkunst vormt architectuur een nog steeds groeiend deel van de orderportefeuille. Zijn stijl is functioneel, duurzaam, ingetogen en tijdloos. Hij gebruikt uitsluitend kwalitatief hoogstaande materialen. Zijn partners kiest hij net zo zorgvuldig. Kwaliteit staat daarbij voorop. Maar ook een hoog inlevingsvermogen voor de klant is wat hem betreft onontbeerlijk.

 

BINNENHUISARCHITECT MET OOG VOOR GEBRUIKER

Het werk van Interieurarchitectenbureau CWV staat altijd dichtbij de gebruiker. En is uniek, omdat elke oplossing maatwerk is. De interieurarchitect houdt zich bezig met particuliere en zakelijke interieurs, maar doet ook architectuurprojecten, zoals woninguitbreidingen, verbouwingen en nieuwbouw.

Bij het ontwikkelen en uitwerken van de opdrachten,houdt hij vooral de grote lijnen in een ruimte in de gaten. Is het ontwerp functioneel?Klopt de organisatie? Werkt de inrichting? En is het visueel aantrekkelijk? CWV zorgt dat dit totaalplaatje klopt. Daarnaast houdt hij zich bezig met het ontwerpen van balies, tafels, kasten en kastsystemen.