le-mirage-logo
Dhr. G. de Nijs
Beursstraat 2
8302 CW
Emmeloord
https://www.lemirage.nl
info@lemirage.nl
0527 699104

Le mirage, sinds 1992 een belevenis op niveau.


Na bijna 29 jaar is Le mirage niet meer weg te denken uit Emmeloord. Gevestigd op de tweede verdieping aan het begin van de lange Nering, duidelijk zichtbaar met een terras op het balkon. Een eigentijds restaurant met aandacht voor de gast, waar het ambacht nog bestaat. Van ontvangst tot vertrek zetten Guust & Colinde de Nijs met hun team de gast centraal. Of het nu om een snelle maaltijd of een uitgebreid diner gaan, uw wens is het belangrijkste. 

 

De keuken volgt de seizoenen en wisselt het aanbod regelmatig waarbij smaak en de Flevolandse producten vanzelfsprekend  extra aandacht krijgen. Diervriendelijk, biologisch en pure gerechten zonder toevoegingen komen dan ook vanzelfsprekend voor. De band met leveranciers en de korte lijnen zijn mooie voordelen die zich laten vertalen naar kwaliteit en prijs. Hier worden dan ook nog steeds ambachtelijk patés,  brood, soep, ijs en bonbons dagelijks gemaakt. 

 

Bij de wijnen gaat de aandacht naar kleinere producenten, verrassende druivenrassen en waar mogelijk biologisch. Er is zelfs plaats voor de wijn uit Flevoland van Maronesse. Het verzorgen van de juiste wijn spijs combinatie is een passie die nooit verveeld. Vraag eens naar het-altijd-al-willen- weten arrangement! U zult verrast worden met bijzondere combinaties.

Met een aparte ruimte voor een besloten diner of vergadering en de uitbreiding met een groot balkon op de 2e etage is Le mirage voor diner met recht een belevenis op niveau. 

 

le-mirage-foto