ozd-logo
Igor Gootjes
Randweg 25b
8304 AS
Emmeloord
www.ozdtraining.nl
igor@ozdtraining.nl
06 48271486

 

Arbomanagement = prestatiemanagement

De kennis en vaardigheden van uw medewerkers verhogen zorgt voor betere prestaties. OZD Training heeft diverse trainingen beschikbaar om de persoonlijke ontwikkeling en gezondheid van uw medewerkers te ondersteunen. Deze trainingen zijn gebouwd rondom een aantal thema’s:

 

 

  • Vitaliteit en gezondheid
  • Leiderschap en persoonlijke effectiviteit
  • Veiligheid
  • Verzuim en re-integratie

 

 

Door het volgen van de trainingen creëren we bewustwording en werkt een organisatie aan de duurzame inzetbaarheid van haar werknemers met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit.

Verder hoort bij het thema Veiligheid de verplichte voorlichting die een werkgever dient te verstrekken aan haar medewerkers inzake de arbeidsrisico’s in het bedrijf (art. 8 Arbowet). Deze voorlichting kan door het gebruik van het digitale platform van Microtraining worden geborgd voor audits en inspecties.

De digitale trainingen kunnen worden gecombineerd met onze inspirerende en motiverende fysieke workshops en trainingen. Verder hebben wij diverse coachingsprogramma’s in ons aanbod. Denk hierbij aan leefstijl- en gezondheidsprogramma’s.

 

OZD Training is onderdeel van OZD Personeel. We bieden specialisten en begeleiding op het gebied van arbeid, inkomen en vitaliteit. Weten welke tak van OZD Personeel het beste past in uw situatie? Neem een kijkje op Ozdpersoneel.nl.