vroegop-logo
Mevr. C. Vroegop
Steenwijkerweg 17a
8316 RH
Marknesse
https://vroegophoveniers.nl/
info@vroegophoveniers.nl
06 53 93 03 81

Vroegop Hoveniers 

Na mijn opleiding aan de middelbare tuinbouw school in Frederiksoord ben ik naar Florida vertrokken en heb daar een super mooie tijd gehad. Ik heb daar bij een Hoveniers bedrijf gewerkt en heb veel geleerd. Na 3 jaar ben ik weer terug gekomen naar Nederland en ben na een jaar elders  te hebben gewerkt, met mijn eigen bedrijf gestart. In '97 heb ik Carole leren kennen en sindsdien runnen we het bedrijf met z'n tweeën. Ik vindt het super om tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. Het werken met beplanting is mijn passie. Carole vindt het leuk om in gesprek te gaan met mensen om ze enthousiast te krijgen voor hun tuin.

 

Ons motto is "zorgen voor meer tuinplezier".    

 

Wij werken in de gehele Noordoostpolder,  maar ook hier buiten zoals in;  Blokzijl en Vollenhove, Steenwijk en Zwolle. Wij willen graag dat u plezier beleeft aan uw tuin.

 

Ons team bestaat uit een vaste groep erkende hoveniers die hiervoor een gerichte opleiding hebben gevolgd. Door bijscholing en het volgen van cursussen blijven wij up-to-date in de hoveniersbranche.

Voor leerlingen zijn wij een erkend leerbedrijf. Vroegop Hoveniers is aangesloten bij Aequor voor LBO/MBO niveau 1 t/m 4.

 

Wij hebben als doel om op een verantwoorde wijze te werken, door duurzame producten te gebruiken:

- Organische bemesting en onkruidbestrijding

- Indien mogelijk gebruik maken van elektrische machines

- Beter voor het milieu ( minder schadelijk uitstoot van gassen)

- Beter voor de medewerkers (reductie van geluid en trillingen)

- Scheiden van afval in groen,- folie, -puin- en restcontainers