CME BAN

De Stichting Centrum Management Emmeloord (CME) is een samenwerkingsverband van en voor alle ondernemers in het centrum van Emmeloord.

 

Stichting CME is ontstaan vanuit de BAN. Zij hebben gehoor gegeven aan de vraag vanuit een aantal ondernemers in Emmeloord Centrum. Met de plannen en ontwikkelingen voor een goed een sfeervol stadshart is een proffesionele aanpak nodig. De BAN heeft met het oprichten van de stichting een samenwerking met de Gemeente Noordoostpolder opgezocht en zo handen en voeten gegeven aan de BIZ (bedrijven investeringen zone). Vanuit de BIZ is de nieuwe stichting CME opgericht.

 

Het doel van de stichting is om het centrum van Emmeloord economisch te versterken en meer bezoekers naar het centrum te trekken, zodat alle ondernemers hiervan profiteren. Uit onderzoek is gebleken dat we alleen meer klanten trekken door professionele aanpak waaraan iedereen meedoet. In het bestuur van de stichting zitten ondernemers vanuit het centrumgebied. De stichting valt onder de BAN waar de stichting ook een bestuurszetel krijgt. Dit is in de statuten van de stichting vastgelegd. Daarnaast kunnen ondernemers in werkgroepen deelnemen om mede uitwerking te geven aan de planen van de stichting. 

 

Het bestuur van Centrum Management Emmeloord bestaat uit:

Jeroen Beekman (Jeroen Beekman Mode) - Voorzitter

Twan Hakvoort (Hotel Restaurant 't Voorhuys) - Penningmeester

Petra Kwakman (Charmant Lingerie)

Manuël Masseus (Masseus Mode)

Jeroen de Munnik (The Read Shop Marsman)

Jacqueline de Ruiter - Centrum coördinator

 

Heeft u vragen of suggesties?

E-mailadres: jacqueline@gastvrijemmeloord.nl