[terug naar diverse projecten]


Wil je groeien en ontwikkelen en heb je daarvoor advies of expertise nodig? Maak dan gebruik van de voucherregeling Flevoland en ontvang 50% van je investering terug.

 

De vouchers

MKB-ondernemers uit Flevoland kunnen nu gebruik maken van de voucherregeling om kennis in te schakelen om en te groeien. De voucherregeling biedt kansen om je bedrijf verder te ontwikkelen, je activiteiten uit te breiden en de volgende stap te zetten. Er zijn 3 soorten vouchers beschikbaar: 

 

1. Voucher Kennis & Expertise

Deze voucher kan gebruikt worden voor inhuur van kennis, kunde, business development of versnelling van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten (vergoeding: 50% van de kosten met een maximum van € 15.000,-).

2. Voucher Persoonlijke ontwikkeling

In te zetten voor coaching en scholing gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer (vergoeding: 50% van de kosten met een maximum van € 5.000,-).

3. Voucher bedrijfsscholingsscan

Deze scan is gericht op de arbeidsvitaliteit van medewerkers in relatie tot de ambities van de onderneming (vergoeding: 50% van de kosten met een maximum van
€ 5000,-). 

 

Kom ik in aanmerking?

Ben jij een MKB-ondernemer in Flevoland met groeiplannen die doelbewust wil veranderen én een ambitie heeft voor meer werk en/of omzet? Heb je een stabiele basis, 1-250 medewerkers én ben je meerdere jaren als ondernemer actief? Dan kom je in aanmerking voor de voucherregeling. 

 

Hoe vraag ik een voucher aan?
Een aanvraag indienen voor een voucher is snel en eenvoudig en kost 20 – 30 minuten van je tijd. Na een persoonlijk of telefonisch QuickScan-gesprek weet je binnen 4- 8 weken of je aanvraag is goedgekeurd. 

 

Meer informatie?
Deze regeling is ontwikkeld door de Provincie Flevoland in samenwerking met het georganiseerde bedrijfsleven. Met als doel groei van het Flevolands bedrijfsleven mogelijk te maken. Wil je meer weten over deze voucherregeling en voor welke activiteiten je de voucher in kunt zetten? Klik dan hier of neem contact op met de Horizon

 

LET OP: Aanvragen voor vouchers kunnen tot 31-12-2020 ingediend worden.