En de winnaar is...... Bouw Totaal Emmeloord!


bouw-totaal-emmeloord

 

Bouw Totaal is uitgegroeid tot een full-Service bouwbedrijf wat op alle 5 de aspecten van beoordeling - innovatie, reputatie, creativiteit, financiële positie en duurzaam ondernemen- punten scoort. Juryleden Hans Wijnants en Bram Bernhard prijzen de winnaar met de volgende woorden: 'Het bedrijf bouwt letterlijk voortdurend met haar medewerkers aan het in vervulling laten gaan van de (woon)wensen van haar klanten bedrijven en particulieren.’ 

 

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de prijs Onderneming van het jaar 2021!BOUW TOTAAL WINT ONDERNEMERSPRIJS 2021

Bouwbedrijf Bouw Totaal uit Emmeloord heeft de Ondernemersprijs van 2021 gewonnen. Jurylid Hans Wijnants prijsde het bedrijf met de woorden: ‘Bouw Totaal is uitgegroeid tot een full-service bouwbedrijf. Het bedrijf bouwt letterlijk voortdurend met haar medewerkers aan het in vervulling laten gaan van de (woon)wensen van haar klanten bedrijven en particulieren.’ 

 

Uitreiking gaat viral
Net als vorig jaar kon ook dit jaar door de maatregelen rondom COVID-19 de uitreiking niet live plaatsvinden. Daarom is besloten om een mooie video van de winnaar te maken waarin de prijs wordt uitgereikt door jurylid en wethouder Economische Zaken Hans Wijnants en BV Noordoostpolder voorzitter Kees van der Sar. 

Kees: ‘Onderneming van het jaar word je niet zomaar. Er wordt kritisch gekeken naar het innoverend vermogen, de reputatie en creativiteit van de onderneming en ook duurzaam ondernemen en onderscheidend vermogen worden getoetst.’

 

‘Full service bouwbedrijf’
Het innoverende vermogen van Bouw Totaal zit in haar ontstaansgeschiedenis. Gestart vanuit een schuurtje is een organische groei gemaakt waarin enerzijds veel zelf is ontwikkeld maar anderzijds ook een eigen persoonlijke benadering richting de klant is gekozen. 

 

Het bouwbedrijf werkt hoofdzakelijk met lokale partijen die ook worden gestimuleerd mee te gaan in de verbetering van de processen en kwaliteit. Het bedrijf krijgt goede recensies die veelal uitmonden in mond-tot-mond reclame. De directie beschouwt het bedrijf als een grote familie, waarbij de inzet van de ruim 40 medewerkers van grote waarde is.

 

 

winnaar-bouwtotaal-2021

 

Vernieuwing zit Bouw Totaal in het bloed. Er wordt efficiënt gewerkt en nieuwe manieren bedacht om te voldoen aan de eisen van de opdrachtgever. Bij het aantrekken en opleiden van personeel wordt nauw samengewerkt met het onderwijs en ook werknemers die extra ondersteuning nodig hebben worden bediend: Bouw Totaal is ‘Buitengewoon Werkgever’.

 

Om de kostprijs laag te houden en de kosten van onderhoud te drukken wordt efficiënt omgegaan met materiaal en wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Afval wordt verzameld en gerecycled en bijzondere aandacht gaat uit naar energieneutraal bouwen. Klanten worden geadviseerd over verwarming, koeling en ventilatie, maar ook over brandveiligheid. Hiervoor is Bouw Totaal erkend met het GreenWorks certificaat. 

 

Het onderscheidend vermogen van de winnaar komt sterk tot uiting in de kwaliteit van het geleverde werk, maar ook in de omgang met personeel, samenwerkende partijen en natuurlijk de klant. De groei van het bedrijf laat zien dat dit in hoge mate wordt ervaren als een persoonlijk betrokken bedrijf.