<< TERUG

 

"SAMEN HET ONDERNEMERSEIZOEN AFSLUITEN EN GENIETEN VAN FESTIVALFOOD"

 

De zomervakantie staat al bijna weer voor de deur. Dat betekent dat BVN het ondernemersiezoen afsluit met het zomerfeest. Wij worden gastvrij ontvangen bij medelid 'De Strandhoeve' waarna we na een welkomstdrankje mogen genieten van festivalfood uit de foodtruck en buitenkeuken. De avond staat in het teken ontmoeten, lekker eten en gezellig samenzijn, dit alles met een zomerse en feestelijke vibe!

 

De Strandhoeve is een gevestigde naam in de omgeving. Het creatieve familiebedrijf, dat bekend staat als evenementen- en activiteitenlocatie voor grote groepen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een locatie met meerdere zalen. Er zijn binnen- en buiten activiteiten van actief tot spelshows, van creatief tot teambuilding en mogelijkheden om te overnachten. De Strandhoeve zich afgelopen jaren verder uitgebreid met Paviljoen Het Proeflab// in Rijksmonument Waterloopbos en met Brasserie AanDeel in Emmeloord.Datum: 7 juli 2022

Aanvang: 17:30 uur

Start: 18:00 uur

Locatie: De Strandhoeve, Uiterdijkenweg 59, Baarlo

 

No Show regeling

Bij no-show zonder tijdige afmelding zullen we € 15 p.p. in rekening brengen, dit omdat we kosten maken op basis van het aantal aanmeldingen. Kosteloos afmelden kan tot en met woensdag 29 juni (onvoorziene omstandigheden daargelaten uiteraard).

 

We heten je van harte welkom om samen het ondernemersseizoen af te sluiten bij De Strandhoeve. Meld je aan via onderstaand formulier.