Op bezoek bij het meest fleurige bedrijf van Emmeloord!


Bloemen, planten, perkgoed, vaste planten, bomen, struiken, gereedschap, plantenvoeding, tuinmeubilair, interieur, advies etc, te veel om op te noemen. Zo'n 35 ondernemers waren te gast bij het familiebedrijf van Stef en Joost Munsterman, Intratuin. Al jaren de winkel voor je huis en je tuin.

 

Als ware gastheren ontvingen zij ons in hun nieuwe Tuincafé, een plek waar je tijdens het winkelen kan genieten van een ontbijtje, je kopje thee of koffie en je broodje tijdens de lunch. Het nieuwe winkelen hebben de beide neven goed door. Je moet de klant verwennen en hen een winkelbeleving geven. Na een leuke, interactieve presentatie over het bedrijf en de achterliggende gedachte daarvan, werden we nog even mee genomen door de winkel. Er is echt voor iedereen wat wils. En hebben ze het niet dan proberen ze het voor je te regelen.

 

Na afloop nog even napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Weer een mooie ervaring rijker. Mooi om te zien hoe bevlogen zij het bedrijf aansturen en steeds op zoek zijn naar verbetering.

 

Stef en Joost, bedankt voor de mooie avond.


 • Intratuin

  Intratuin

 • Intratuin

  Intratuin

 • Intratuin

  Intratuin

 • Intratuin

  Intratuin

 • Intratuin

  Intratuin