Logo-benvantilburg
Dhr. Ben van Tilburg
Oosteinde 12
8316 BL Marknesse
Marknesse
https://benvantilburg.nl
ben@benvantilburg.nl
0527 20 14 81

Autobedrijf Ben van Tilburg is sinds 1988 gevestigd in Marknesse. Wij zijn een Bosch Car Service bedrijf waar men terecht kan voor alle mobiliteitsoplossingen, zoals de aanschaf van een nieuwe- of gebruikte  (bestel) auto, ongeacht welk merk, het onderhoud van alle merken auto’s, van elektrisch tot oldtimer. Tevens kan men terecht voor het complete onderhoud van caravans en campers, vochtmeting, schadeherstel, en zelfs stalling behoort tot de mogelijkheden. Ook kan men bij ons terecht voor leasing en financiering, en complete schade afhandeling van de schade aan uw voertuig, caravan of camper.

 

Wij zijn een laagdrempelig bedrijf, waar de klant nog klant is en geen nummer. Wij doen haal- en breng service, hebben gratis vervangend vervoer, en zijn altijd bereikbaar. Tevens hebben wij het unieke concept Vrouw & Auto.nl, wat vrouwen ontzorgt op autogebied. Wekelijks brengen wij het Autonieuws bij Omroep Flevoland en NH radio, en mogen we maandelijks een column schrijven mbt het autonieuws in De Noordoostpolder. We zijn ruim 30 jaar Bovag lid, en onlangs 2e geworden bij de landelijke verkiezing Bovag Autobedrijf van het Jaar uit 3.300 deelnemers, en daar zijn we trots op. Ook zijn we Erkend Duurzaam gecertificeerd, en zijn we erkend leerbedrijf. We bieden studenten een BBL plek aan, ook in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en vanwege het feit dat er een tekort aan technische mensen ontstaat in onze branche.

 

Autobedrijf Ben van Tilburg, de garage waar zowel het personeel als de klant zich thuis voelt. Meer weten? Kijk op onze website of kom langs in Marknesse, de koffie staat klaar.