Logo-aaZoo
Dhr. Jan-Jacob Bakker
aaZoo Ecopark 15
8305 BJ
Emmeloord
https://www.aazoo.nl
info@aazoo.nl
088 – 12 62 400

Wij zijn aaZoo Network Solutions uit Emmeloord. Wij geloven in de kracht van kennis.


Kennis die ervoor zorgt dat uw netwerk perfect is én direct bijdraagt aan het verbeteren van uw business en uw concurrentiepositie. Als netwerkspecialisten zijn wij altijd bezig met het bepalen, beschermen en bewaken van de perfecte netwerken voor organisaties. Wij realiseren de vooruitstrevendste netwerken en werken met de meest geavanceerde securityoplossingen en geselecteerde datacenters. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing heeft voor uw organisatie: veilig, snel, flexibel, schaalbaar en van de hoogste kwaliteit.

 

Hecht team van gedreven specialisten

aaZoo bestaat bijna 10 jaar en werkt met een hecht team van gedreven specialisten. Wij beschikken over de hoogste certificeringen en blijven ons altijd ontwikkelen. Onder ons bevindt zich een Cisco Champion, Gert-Jan, die door Cisco is geselecteerd om zijn expertise te delen in verschillende projectgroepen en communities. Ook neemt aaZoo deel aan testgroepen om up-to-date te blijven op het gebied van software en techniek. In alles zorgen wij ervoor dat we vooroplopen in kennis, want dat is onze kracht.

 

Het karakter van aaZoo

aaZoo blinkt uit op het gebied van service, prijs, snelle levering en kwaliteit. Wij willen op het gebied van techniek de beste zijn, altijd. Daarom doen wij alles met veel passie en gedrevenheid. Wij gaan uitsluitend voor het hoogst haalbare. Om dat te bereiken zijn we ook flexibel. We denken graag actief mee over nieuwe oplossingen die meebewegen met uw organisatie. Zo helpen we u met het behalen van uw doelen. Om het beste resultaat en uw doelen te behalen geven wij direct en eerlijk advies. En mochten er onverhoopt problemen zijn, dan handelen we snel en adequaat om die op te lossen. In iedere stap in het proces en ieder facet van ons werk vertrouwen wij op onze kennis, want dat is onze kracht.