acf-logo
Dhr. Anko Bentveld
Ecopark 63
8305 BJ
Emmeloord
https://www.acfbentveld.nl
info@acfbentveld.nl
0527-858585

Kenmerkend
Waar wij voor staan? Transparantie, daadkracht en een full service aanpak. Met meer dan 25 jaar ervaring mag ACF Bentveld zich een deskundige en betrouwbare automatiseerder noemen. Onze werkwijze kenmerkt zich door grondig onderzoek en een gedegen advies. Het voorstel omvat een uitwerking van de gewenste situatie en het bijbehorende kostenplaatje. Eerlijk en helder. Geen verrassingen achteraf!

 

Nazorg
Na de installatie van uw nieuwe systeem kan je ons ook inschakelen voor onderhoud en beheer. Onze systeembeheerders helpen je op locatie of op afstand bij het oplossen van eventuele problemen. Bij ons heb je direct een expert aan de lijn. Een vast moment in de week voor technische ondersteuning en beheer bij op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Onze focus ligt op jouw ICT-omgeving, zodat jij je kunt focussen op je organisatie.

 

Vernieuwing
De vooruitstrevendheid van ACF Bentveld komt terug in de slogan ‘ICT voor nu en straks’. Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen om je oplossingen te kunnen bieden die aansluiten op jouw wensen van nu én de toekomst.