agriteam-logo
Dhr. B. Wielenga
Duit 6
8305 BB
Emmeloord
https://www.agriteam.nl
wielenga@agriteam.nl
0527 621403

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. Zij werken op landelijk niveau samen, maar zijn sterk in hun eigen regio.

Onze agrarische makelaars en taxateurs zijn dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Onze agrarische makelaars begeleiden u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering.

 

De makelaars en taxateurs van Agriteam Makelaars en Taxateurs Flevoland, kennen de wet en regelgeving en bijzondere verkoopmogelijkheden in het buitengebied als geen ander.

 

Bouke Wielenga staat voor meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij. Na 15 jaar werkzaam te zijn in zijn eigen agrarische bedrijf is hij vanaf 2000 als zelfstandig ondernemer verbonden aan Agriteam Makelaars Flevoland.

 

Tjarko Edzes is, na bijna 20 jaar als agrarisch ondernemer, in 2012 begonnen in de agrarische taxaties. Voor een gedegen start heeft hij de opleiding Vastgoed en Grondverkeer in Velp én de opleiding Taxeren Agrarische Objecten in Dronten afgerond. Vanuit het kantoor in Emmeloord heeft hij de praktijk van het taxeren leren kennen.

 

Een taxatierapport voldoet bij ons altijd aan de eisen van het NRVT, het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs. En is daarmee geschikt voor alle financiële instellingen.

Bouke en Tjarko zijn beide gecertificeerd in de Kamer Agrarisch en Landelijk Vastgoed, wat betekent dat ze kennis hebben van agrarische objecten in de breedste zin van het woord. Wanneer woonboerderijen in het Bestemmingsplan nog de agrarische bestemming hebben, zijn zij ook gekwalificeerd om daar een taxatierapport voor te verzorgen.

 

Astrid Bonnema Benedictus is sinds 3 jaar werkzaam bij Agriteam en is afgestudeerd als Kandidaat Register Makelaar Taxateur woningen. Astrid is ingeschreven in het KRMT register wonen van Vastgoedcert. Wilt u een woning of woonboerderij verkopen of aankopen dan zal zij u hierin bijstaan. Verder ondersteunt zij Bouke en Tjarko op kantoor.