Als ondernemers weten wij goed hoe frustrerend het kan zijn om weinig tijd te hebben voor het ondernemen. Dat kan komen doordat je bezig bent met taken die je misschien een stuk minder leuk vindt, zoals de boekhouding. Gelukkig heb je daar bij ons geen omkijken meer naar. Wij richten namelijk op de oamkb manier een online administratie in Emmeloord voor je in. Dat betekent dat je alle gegevens op een overzichtelijke manier voor ogen hebt, en dat je deze altijd en overal kunt inzien. We kunnen je ook nog eens de salarisadministratie uit handen nemen. Zo kun jij je weer focussen op het ondernemen, dat wat je het liefst doet!

 

Wij bieden bedrijfsadvies in Almere voor wat jij nodig hebt

En als je de online administratie rond hebt, dan wil je natuurlijk verder kijken. Iets doen met je financiële gegevens, maar ook kansen binnen je bedrijf en de markt pakken. Daar helpen we je ook wat graag bij. We bieden bedrijfsadvies in Almere op maat voor jouw onderneming. Dat betekent dat wij samen met jou om de tafel zitten als sparringpartner, en met jou de verbeterpunten die liggen oppakken. Je werkt zo aan je bedrijf, en bovendien sta je er niet alleen voor. Daarnaast helpen we je ook met zaken op het gebied van HR!

 

Omdat we bij oamkb zijn aangesloten, profiteer je bovendien nog van de kennis van meer dan 90 andere bedrijfsadviseurs, bedrijfscoaches, accountants, administrateurs en belastingadviseurs. Hebben wij op een van je vragen niet direct een antwoord? Dan kun je zeker zijn dat ons netwerk van collega’s dat wel heeft.

 

Online werkwijze, maar toch lokaal

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt zijn wij voor een groot deel online werkzaam. We hebben kennis van allerlei tools en software. Zo maken wij gebruik van bijvoorbeeld Exact, Unit4, Proactive, Office, Yuki, Dizzydata, Nextens, Visionplanner en meer. Net zoals jij al je gegevens 24/7 overal kunt inzien, kunnen wij ook altijd en op elke locatie voor jou aan de slag. Maar alleen online werken zou natuurlijk erg onpersoonlijk zijn. Daarom spreken wij je ook graag op een locatie die jou schikt, bijvoorbeeld op jouw kantoor. Je kunt ons ook altijd appen, mailen, bellen of videobellen. Wij passen ons aan naar jouw wensen.