aviemore-logo
Dhr. Arno Strijker
Herfst 96
8251 NP
Dronten
https://www.aviemore.nl
info@aviemore.nl
085 4009976

Aviemore: administratiekantoor Flevoland


Wij laten jou graag doen waar je goed in bent; zorg verlenen! Wij doen dan waar wij, als administratiekantoor in Flevoland, goed in zijn; begeleiden van financiële- en administratieve bedrijfsvoering voor zorgorganisaties in heel Dronten, Flevoland en daarbuiten.

 

Wij nemen de financiële en administratieve activiteiten uit handen en stellen management- en stuurinformatie beschikbaar. Uiteraard mag een passend advies hierin niet ontbreken. Wij zorgen er graag voor dat jouw financiële en administratieve papierwerk in goede handen is, zodat jij jouw volledige focus op de zorg kunt leggen. Als je gebruik maakt van onze diensten zorgen wij ervoor dat er regelmatig persoonlijk contact is en er duidelijke afspraken worden gemaakt. Wij denken graag met je mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw zorgorganisatie zich nog verder door kan ontwikkelen en nog betere zorg kan verlenen. Ook zzp’ers in de zorg die financiële hulp behoeven, helpen wij graag verder!

 

Administratie zorginstelling
Het is voor zorginstellingen vandaag de dag noodzaak om zich steeds door te blijven ontwikkelen, zodat er kwaliteitsverbeteringen zichtbaar zijn en deze ook kunnen worden doorgevoerd. Hierbij is het een randvoorwaarde dat de administratieve processen en de bedrijfsvoering op een goede en gestructureerde wijze verlopen. Wij hebben ruime ervaring met het optimaliseren van bedrijfsvoeringen en kunnen ook jouw instelling van de benodigde hulp voorzien. Wij kunnen jou onder andere het volgende bieden en uit handen nemen:

 

 

 

  • Financiële administratie; inkoop, jaarrekeningen, belastingen
  • Salarisadministratie & HR; personeelsadministratie, verzuimmanager
  • Zorgadministratie; dossier op orde, berichtenverkeer
  • Rapportage & advies; managementrapportage, de juiste koers, financiële koers