berdi-logo
Dhr. Dirk Bernhard
Hakstraat 18
8308 AH
Nagele
https://www.berdi.nl/
info@berdi.nl
0527-653363

Allround en betrokken partner

Berdi is actief sinds 1992 en gevestigd te Nagele. Wij bieden u een compleet en veelzijdig dienstenpakket. Onze diensten bestaan onder andere uit bosbouw, maaikorven, boomverzorging, onkruidbestrijding op verharding, onderhoud bedrijfstuinen en gladheidsbestrijding. Daarnaast kunt u ons onder andere inschakelen voor een VTA controle.

Onze middelgrote onderneming met platte organisatiestructuur heeft bewezen dat we grote en complexe en werken kunnen uitvoeren. Daarbij is Berdi zeker niet te groot om ook kleine werken voor u uit te voeren. Direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en er samen wat moois van maken, daar staat ons familiebedrijf voor, elk project groot of klein iedere keer weer! Een betaalbare prijs en kwaliteit staan hoog in het vaandel van de Berdi bedrijven. Hierbij blijft altijd de wens van de klant centraal staan; wat willen we samen bereiken?

Met circa 40 enthousiaste medewerkers en met een uitgebreid, modern en ingenieus machinepark kunnen wij ook u van dienst zijn!