Even voorstellen

Mijn naam is Harry Goos, ik ben een boerenzoon uit Emmeloord. In de afgelopen 40 jaar heb ik mij toegelegd op bewaartechnieken in de agrarische wereld. Ik ben een man van de praktijk, met lezen heb ik niet zoveel. Ik heb me dan ook, namens Tolsma Techniek, ingezet om vanuit die praktijk met de klant zoveel mogelijk kennis te vergaren over productbewaring in Nederland en ver daar buiten. Door intensief onderzoek bij de klanten van Tolsma wereldwijd, heb ik ervaringen opgedaan die je niet uit boeken kunt halen. Met deze kennis heb ik vele kunnen helpen het optimale uit hun bewaring te halen. Dit was in het belang van iedereen, want de klant kon met betere bewaarresultaten veel geld verdienen, en Tolsma Techniek (en daarmee ook ik) kreeg meer waardering vanuit de (boeren)wereld over hun expertise met betrekking tot bewaring.

 

In mijn vrije tijd was ik een fanatieke amateurvoetbaltrainer met een eigen stijl. Vertrouwen, Openheid, Eerlijkheid en Respect (VOER) vormen voor mij de basis en kunnen leiden tot topprestaties: in het voetbal en in de bewaring. De bedoeling van het bewaren van (landbouw)producten is namelijk ook het leveren van een topprestatie. En in zekere zin moeten (landbouw)producten in mijn opinie in de bewaarcel ook worden gecoacht, net als de voetbalspelers op het veld. Vandaar dat ik de naam “bewaarcoach” heb gekregen.

Nu mijn carrière bij Tolsma Techniek is afgerond, wil ik iets doen met mijn kennis. Ik heb over de jaren verschrikkelijk veel gezien en geleerd en het zou zonde zijn als die kennis niet (meer) wordt ingezet. Ik zou graag willen blijven coachen. Zowel op het gebied van (landbouw)producten als de ondernemers welke een klankbord en advies nodig hebben. Mijn doel is dat ondernemers gebruik kunnen maken van mijn kennis over de bewaring van hun producten.