logo-bouwbedrijfdoorn
Dhr. Jacob Loosman
Verlengde Gildenweg 19
8304 BK
Emmeloord
https://www.bouwbedrijfdoorn.nl/
j.loosman@bouwbedrijfdoorn.nl
06-20580254

Het nieuwe bouwen

Bouwbedrijf Doorn is ruim veertig jaar geleden opgericht door Gerard en Els Doorn uit Emmeloord. Met drie medewerkers in vaste dienst richtte het familiebedrijf zich aanvankelijk op verbouw en  onderhoudswerken. Incidenteel realiseerde Bouwbedrijf Doorn ook nieuwbouwprojecten. In september 2011 werd schoonzoon Jacob Loosman medevennoot, waarna hij in 2019 het aandelenpakket volledig overnam van Gerard Doorn.

Bouwbedrijf Doorn is gestaag gegroeid. Inmiddels werken er 24 mensen voor ons bedrijf. Een ideale grootte. Er is veel specialistische kennis in huis, de organisatorische lijnen zijn kort en er wordt efficiënt gewerkt. Bouwbedrijf Doorn kan daardoor zowel kleine als grotere projecten perfect aan. Een strakke planning, beheersing van de kosten en controle op de geleverde kwaliteit horen bij ons bedrijf als hout bij een timmerman. In de afgelopen jaren is de organisatie verder geoptimaliseerd.

 

Eerst denken, overleggen en dan pas doen

Bouwbedrijf Doorn vindt in al zijn projecten een heldere communicatie met alle betrokken partijen van groot belang. Eerst denken, overleggen en dan pas doen, is ons uitgangspunt. Vanzelfsprekend nemen we de omgeving en andere betrokken partijen mee in wat er gaat gebeuren. Wij vatten onze bedrijfscultuur samen in onze slogan: Het Nieuwe Bouwen. Heel kort samengevat staat Het Nieuwe Bouwen voor volledige tevredenheid bij alle betrokken partijen!

 

Missie is waar wij voor staan. Visie is waar wij voor gaan.

Onze missie is om regionaal een winstgevend bouwbedrijf te zijn op het gebied van onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Bij Bouwbedrijf Doorn zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Bouwbedrijf Doorn ontzorgt vanaf het moment dat wij gaan bouwen tot en met de uiteindelijke oplevering van uw project. We zijn gericht op continuïteit, resultaat en innovatie. Wij spreken altijd onze pioniersgeest aan en durven buiten de bestaande kaders te denken. Door het bieden van de beste totaaloplossing wil Bouwbedrijf Doorn de eerste keus zijn voor opdrachtgevers met huisvestingsvraagstukken. In 2016 heeft Bouwbedrijf Doorn Het Nieuwe Bouwen omarmd. Kernwaarden in onze visie zijn aandacht, vertrouwen, transparantie, communicatie, kwaliteit en uiteindelijk optimale tevredenheid bij alle betrokken partijen.