Wanneer u aan het oriënteren bent voor een nieuwe woning, een nieuw bedrijfspand of een verbouwing kunt u wel wat expertise gebruiken. Onze werkzaamheden zijn zeer breed en strekken zich uit van het vervangen van een raam of deur tot het bouwen van complete woningen en bedrijfspanden.

 

Onze werkwijze

Vanaf de start tot en met de oplevering staan uw wensen en optimale kwaliteit centraal. Ons team van goed opgeleide en ervaren mensen staat garant voor een doordachte en gedegen uitvoering van de werkzaamheden binnen een redelijke tijd. Wij coördineren alle werkzaamheden, dus u heeft één aanspreekpunt. Van het aanvragen van de omgevingsvergunning, het verrichten van tekenwerk tot en met de afwerking.

Ons team van goed opgeleide en ervaren mensen staat garant voor een doordachte en gedegen uitvoering van de werkzaamheden binnen een redelijke tijd. Zij hechten veel waarde aan een goede en plezierige relatie met de klant en zullen proberen de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken.

Wij coördineren alle werkzaamheden, dus je hebt één aanspreekpunt. Van het aanvragen van de omgevingsvergunning, het verrichten van tekenwerk tot en met de afwerking, alles naar de wens van onze klant.