countus-logo
Dhr. L.H. Pesman
Daalder 1
8305 BE
Emmeloord
https://www.countus.nl
emmeloord@countus.nl
0527 613341

Kennis, expertise en vakmanschap

Je deelt meer dan je denkt. Woorden. Gesprekken. Beelden. Zonder dat je het door hebt, deel je van alles. Bij Countus doen we dat ook. We delen onze opgebouwde kennis, onze expertise en ons vakmanschap.

 

Cijfers en mensen aan elkaar verbinden

Van generatie op generatie zijn we tot in de details bezig met het delen van cijfers. Daarin blinken we uit doordat we scherp ondernemen, lef tonen én op het juiste moment kansen herkennen. We verbinden cijfers aan mensen en mensen aan cijfers. Nauwkeurig. Betrouwbaar. We zijn doortastend, ambitieus en we weten waar we over praten.

 

Van buiten naar binnen

We zien een wereld die razendsnel verandert. Een wereld waarin de wet- en regelgeving continu wijzigt. En dat heeft impact op jou als ondernemer. Én vraagt om een andere manier van werken. Daarom denken we bij Countus van buiten naar binnen, in plaats van andersom.

 

Generiek én gericht

Dat betekent ook dat we specialisten inschakelen als dat nodig is. Daar wordt niet alleen jij beter van, onze adviseurs ook. Zij krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en om de allerbeste te zijn. Generiek, maar ook branchegespecialiseerd en gericht. Zij zijn dé partner voor praktische vragen
over jaarcijfers, accountantscontroles en omzetbelasting. En voor bredere vraagstukken over financiering, subsidies, bedrijfsopvolging en vergunningen.

 

Succes maken we samen

Ons doel? Succesvol en volledig ontzorgde ondernemers. Ondernemers die we proactief van goed advies voorzien en kunnen helpen met onze kennis. Op kantoor, of bij hen thuis. Want succes maken we samen. En delen we samen. Countus. Daar reken je op.

 

Kernwaarden

 

  • Dichtbij: Ons kantoor zit bij jou om de hoek. We kennen je bedrijf van binnen en buiten. Soms al generaties lang.
  • Expertise: We zijn specialisten. Echte nerds. We zijn goed in ons vak en pluizen dingen graag tot op de bodem uit. We kennen jouw branche en laten dat zien met informatie waar je wat aan hebt.
  • Echt Hollands: We zijn begonnen als een coöperatie van ondernemers die geloofden dat ze samen meer zouden bereiken dan alleen. Tot op de dag van vandaag is onze voeten-in-de-klei-mentaliteit onveranderd.
  • Saamhorigheid: Samen verkennen we nieuwe wegen. Via onze expertiseclubs. Via nieuwe samenwerkingsverbanden. Via nieuwe verbindingen tussen ondernemers. Samen signaleren we waar kansen liggen.

 

 

Ons DNA

Onderdeel van ons DNA is dat we niet streven naar een maximalisatie van onze eigen winst, maar wel naar het beste resultaat voor jou als klant. Countus kent geen partnerstructuur, maar werkt vanuit de filosofie dat er een gezonde winstgevendheid behaald moet worden voor de continuïteit van het bedrijf. Dat betekent ook dat medewerkers bij Countus partner kunnen worden in de organisatie.