ducdalf-logo
Dhr. Edwin van der Velde
Westerrand 38
8311 AN
Espel
https://www.deducdalf.nl/
info@deducdalf.nl
0527 27 12 00

Over ons

Even voorstellen, ik ben Edwin van der Velde en samen met mijn vrouw Saskia van der Velde-de Rond runnen wij De Ducdalf. Op 4 juni 1981 ben ik geboren in ons mooie dorpje Espel en op mijn 15e jaar ben ik als afwasser en glazenhaler begonnen bij De Ducdalf en Bowling Espelo wat toen nog uit 2 bedrijven bestond. Op mijn 21e ben ik vast komen te werken bij De Ducdalf als assistent bedrijfsleider voor beide bedrijven. Een jaar later leerde ik Saskia, geboren in het buurdorp Creil, kennen die naast haar studie een baantje had in de bediening. Al snel bloeide de liefde voor elkaar en De Ducdalf op.

In 2011 zijn we samen naar de stad Groningen verhuisd waar we lunch-restaurant Café Lent zijn begonnen. Onze eerste onderneming, een spannend en leerzaam avontuur.

 

Maar "oude liefde roest niet".

 

In april 2015 zijn we op de spreekwoordelijke trein gesprongen, het bedrijf waar we elkaar hebben leren kennen, in mijn geboorte dorp waar ik al 15 jaar had gewerkt, exploiteren we nu sinds mei 2015. Hoe mooi kan het zijn.                   

 

"De cirkel is rond"

 

Samen met onze 3 kinderen wonen we weer in de Noordoostpolder en met veel enthousiasme werken we nu in onze eigen Ducdalf. We hebben kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Hierbij hebben we een super team van personeelsleden en leveranciers om ons heen verzameld die ons hierin steunen. Sinds onze overname in 2015 hebben we de voorgevel en terras een nieuwe warme uitstraling gegeven, het scoresysteem en de bowlingbanen zijn vervangen, meerdere escape rooms en kookstudio zijn gerealiseerd en de hele keuken is vernieuwd.        

 

Kortom "We zijn klaar voor de toekomst" en kunnen niet wachten om u te mogen verwelkomen in ons mooie bedrijf.