incassobureau-logo
Dhr. R. Poldervaart
Lange Dreef 27
8302 EM
Emmeloord
https://www.incassokamer.nl
info@incassokamer.nl
0527-618 470

Missie

Het oplossen van financieel juridische problemen met betrekking tot het incasseren van onbetaalde vorderingen, handelsverbintenissen en aanverwante zaken door benutting van onze expertise in deze. 

 

Visie

In een maatschappij waarbij wanbetalers met nadruk aanwezig zijn heeft De Incassokamer zich kunnen ontwikkelen tot een alom gewaardeerde onderneming binnen de markt. Niet in de laatste plaats door haar deskundigheid bij het oplossen van financieel juridische problemen die zich bij het incasseren en andersoortige transacties voor kunnen doen. 

De Incassokamer streeft er naar, door het blijven bieden van kwaliteit dit nog nadrukkelijker te profileren en zich verder te ontwikkelen.


De inrichting van onze organisatie is er dan ook op gericht om zowel grote internationale organisaties, middelgrote, maar ook kleinere bedrijven als middenstanders feilloos te kunnen bedienen. Door onze wijze van automatiseren, kunnen we moeiteloos kleine maar ook grote aantallen opdrachten snel verwerken. 
Ook zaken als kwaliteit, persoonlijk contact, gericht professioneel advies en betrouwbaarheid kenmerken onze werkwijze. 

In de praktijk betekent dit een zeer divers en consistent klantenbestand uit binnen- en buitenland. De Incassokamer is er dan ook trots op dat, naast de grote groep klanten die wij al vanaf de eerste uren van dienst zijn, er een alsmaar groter wordende groep klanten bijkomt die wij inmiddels ook tot ons vaste klanten mogen rekenen. 


Anders gezegd:Een brug slaan tussen problemen en oplossingen.