dejongenlaan-logo
Dhr. Sebastiaan de Boer
Grote Voort 207d
8041 BK
Zwolle
https://www.jonglaan.nl/
Sebastiaan.de.Boer@jonglaan.nl
038-2227044

Over ons Ondernemende accountants

U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. We zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming. Ooit begonnen met twee man en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 700 mensen en 23 vestigingen. Daarmee zijn we het grootste zelfstandige accountantskantoor in ons marktgebied. Het noorden, oosten en midden van Nederland.

 

Lokale betrokkenheid

We geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat we ook letterlijk dicht bij de klant zitten. Dat is handig als u een vraag heeft of als u eens wat langer met ons wilt sparren over de toekomst van uw bedrijf. Een afspraak is zo gemaakt. U bent altijd welkom op een van onze lokale kantoren. Maar ondernemend als we zijn, komen we net zo graag naar u toe.

 

Ambitie

Wij zijn ondernemers. Met de ambitie om andere ondernemers in staat te stellen hun koers uit te zetten en zelf aan het roer te staan. Wij redeneren vanuit de toekomst, niet vanuit het verleden. Nieuwsgierig en met open blik zoeken wij samen naar verbetering en vernieuwing. Zo maken wij de verbinding tussen uw business en onze expertise.

 

Kernwaarden

Het is niet eenvoudig te omschrijven waar je als organisatie voor staat. Samen met alle  medewerkers hebben we ons dna gedefinieerd. En daarna verwoord in vier kernwaarden: Betrouwbaar, Mensgericht, Ondernemend, Respect voor deskundigheid.