profile-de-munnik-foto
Dhr. G.J. Hazenberg
Korte Achterzijde 6
8302 DZ
Emmeloord
http://www.demunnik.nl
info@demunnik.nl
0527-612370

Over Dé Witgoed Specialist

Dé Witgoed Specialist is wat de naam belooft: dé specialist op het gebied van witgoed. Witgoed is een hoeksteen in het functioneren van een huishouden en verdient daarom, zowel in productadvies als in installatie, onderhoud en reparatie een toegewijde specialist. We adviseren en installeren, monteren en repareren, bezorgen, bouwen in én recyclen witgoed. Door al deze services op unieke wijze te combineren, bieden we u altijd de beste oplossing voor uw vraag en behoefte.

 

Over Profile, de Fietsspecialist

Bij Profile noemen we onszelf niet voor niets ‘de Fietsspecialist’. Een topassortiment alleen is namelijk niet voldoende. De echte specialist geeft altijd meer. Profile ‘de Fietsspecialist’ garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor je klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. We bieden je een aantal zekerheden waarmee je niet alleen extra lekker fietst, maar vooral ook zorgeloos en veilig.
AssortimentVoor iedereen een fiets. In onze ruime fietscollectie van merken als Sparta, Koga, Gazelle, Cortina, Dutch ID en Batavus vind je gegarandeerd een fiets die bij je past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: van allround fietsen tot hybride modellen, de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatief goede collectie voor kinderen. Wat je eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg.  

witgoed-de-munnik-logo