dhm-logo
Dicky Meijer
Professor Brandsmaweg 9-2
8308 RS
Nagele
https://dhmcoaching.nl/
dicky@dhmcoaching.n
0623795505

Je wilt dat het goed gaat met jouw medewerker, zodat hij of zij weer de kwaliteit kan leveren zoals je gewend bent. Ook heb je hart voor jou medewerkers en je vindt het fijn dat je medewerker zich weer fit voelt.

 

DHM Coaching ontzorgt je door de regie te nemen en te zorgen dat je medewerker zo spoedig mogelijk de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Hiervoor zetten wij ons netwerk en onze kennis in.

 

Wat levert het op?

Werknemers leren omgaan met stress en veranderingen nu en in de toekomst, wat de kans op uitval verkleint.

 

Wij begeleiden mensen met een burn-out naar herstel. Dit doen we door samen te werken met meerdere partners zodat we de beste behandeling voor de werknemer kunnen garanderen. Verder kun je bij ons terecht voor therapie en coaching bij depressiviteit, angst- en paniekaanvallen en executive coaching.

 

DHM Coaching is opgestart door drs. Dicky Meijer. Zij is psycholoog, therapeut, coach en trainer met vele jaren ervaring. Haar specialiteit is de onderliggende processen van cliënten helder te krijgen en zo te werken naar herstel en balans.

 

Wij werken samen met meerdere organisatie zoals SB Vitaalgroep, Repairing Balance Nederland, Balance Management Consulting en het UWV.

Lees meer op www.dhmcoaching.nl