dictator-logo
Dhr. H. Heidema
Florijn 13
8305 BR
Emmeloord
https://www.dictator.nl
info@dictator.nl
0527 61 34 56

Geschiedenis

Al meer dan 85 jaar lang richt DICTATOR zich volledig op het produceren van deuropvangers, deursluiters (voor zowel in- als opbouw), veerscharnieren en deurvastzetters.

Ons bedrijf is opgericht in 1932 te Amsterdam als DICTATOR Deursluiter Maatschappij. In 1949 zijn we verhuisd naar Bussum en sinds 1965 zijn we in Emmeloord gevestigd aan de Energieweg.

 

 

Sinds 1988 maken wij deel uit van de internationale DICTATOR groep, waarvan het hoofdkantoor zich in het Zuid-Duitse Neusäß bevindt.

 

De DICTATOR groep beschikt over een aantal productievestigingen binnen Europa. Iedere DICTATOR vestiging werkt zelfstandig en kan zich voor de volle 100% richten en specialiseren op zijn eigen producten. Daardoor kan er snel en flexibel worden ingespeeld op marktontwikkelingen of speciale wensen van de klant. Daarnaast biedt DICTATOR ook de continuïteit en zekerheid van een groot concern.

 

DICTATOR producten worden wereldwijd geëxporteerd en de DICTATOR groep beschikt over een groot wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen en agenten.