dijksma-logo
Dhr. H. Dijksma
Dukaat 7
8305 BC
Emmeloord
https://dijksma.nl
info@dijksma.nl
0527 502200

Totaalpakket

Bedrijfspand Dijksma Koudetechniek EmmeloordVan de bouw en plaatsing van bewaarcellen en installaties tot de service en het onderhoud; Dijksma Koudetechniek levert een totaalpakket voor een optimaal bewaarklimaat voor uw producten. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het traject één aanspreekpunt heeft. Dat werkt wel zo snel en efficiënt. Van het advies tot de uitvoering; alles wordt geregeld. Maar ook daarna kunt u op ons rekenen; wij hechten namelijk veel waarde aan onze kernwaarden.

 

Meedenken

Overweegt u verbouw of nieuwbouw? Wij denken graag in een vroeg stadium met u mee. Dijksma Koudetechniek houdt altijd rekening met de bouwkundige situatie en uw financiële mogelijkheden om uw investering zo laag mogelijk te houden. Uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 

Frisse kijk

Al sinds de oprichting in 1978 richten wij ons op het ontwikkelen van het meest ideale bewaarklimaat voor diverse producten. Dijksma Koudetechniek kent de markt goed, kijkt altijd vooruit en speelt in op de nieuwste duurzame technologieën. Wij hebben een frisse kijk op koudetechniek en creëren het beste en meest energiezuinige bewaarklimaat voor uw producten.

 

Kernwaarden

Kwaliteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen, dat zijn de kernwaarden van Dijksma Koudetechniek. Onze medewerkers werken met veel vertrouwen, zorg en toewijding en gaan alleen voor het beste. Voor ons is dat een dagelijkse manier van werken.