Over Faber Specialist in betonpompen en innovatieve betonproducten

Faber Betonpompen is ontstaan in 1972 als een gespecialiseerde onderneming in het verpompen van betonmortel. Heden ten dage is Faber Betonpompen met 3 vestigingen, 95 medewerkers, 37 giekpompen, 3 hoogbouwpompen, 3 aanhangerpompen en 6 Celbeton menginstallaties uitgegroeid tot de innovatiefste betonpomp onderneming van Nederland.

Daarnaast zijn we sinds de jaren 90 actief als producent en verwerker van schuimbeton / celbeton. Met onze zelf ontwikkelde BetonDobber® leveren, verpompen en brengen wij betonmortel onder water op de juiste hoogte aan. In de afbouwsector zijn wij actief met het aannemen van complete gipsgebonden (anhydriet) gietvloeren.

 

Actuele oplossingen op maat en individueel advies, tegen concurrerende prijzen

Door voortdurende technische ontwikkelingen hebben we een modern machinepark weten op te bouwen. Hiermee zijn we in staat op efficiënte en economische wijze grote en kleinschalige projecten in de woning- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw te realiseren, tegen concurrerende prijzen.

 

De werknemers van Faber maken voor onze klanten hét verschil. Onze medewerkers luisteren naar de wensen van de klant en staan op de bouwplaats dicht op het werk. Aantoonbare kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit staan bij ons centraal. We streven naar 100% betrouwbaarheid m.b.t. onze diensten, leveringen en afspraken.

Faber Betonpompen blijft voortdurend op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de branche, zodat we met onze innovaties klanten optimaal van dienst te kunnen blijven!