Wie zijn wij?

Hallo! Welkom op onze website, wij zijn Mark en Linda Versluis. Onlangs hebben we het stokje overgenomen van Douwe en Marianne Versluis. Douwe begon in 1971 met de verkoop van aardappels aan huis. In maart 2020 is de winkel grondig aangepakt door Mark en Linda om er weer een tijd tegenaan te kunnen. Mark is opgegroeid op het bedrijf, zijn passie is de akkerbouwtak. Linda werkt sinds 2018 op het bedrijf en is verantwoordelijk voor de winkel. Douwe helpt nog dagelijks mee op het bedrijf en Marianne werkt ook nog graag in de winkel.


Een landwinkel vol lekkers!


Aardappelen

Als ervaren aardappelteler met liefde voor het vak besteden wij de grootste zorg aan onze aardappels. We hebben een ruim assortiment met de Bildtstar als specialiteit. Deze rode, vastkokende aardappel is dé grote ster onder de aardappels. Op de kleigrond worden ze zeer vakkundig geteeld, gerooid en daarna zorgvuldig gesorteerd. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en treft u in onze winkel alleen eersteklas aardappels aan. Het aanbod aan aardappels is divers, van de kruimige Doré/ Irene tot de vastkokende Annabel. Ook zijn er heerlijke frietaardappels verkrijgbaar, zoals de traditionele Agria, maar ook de Forza is uitermate geschikt als frietaardappel.

 

Scharreleieren

Ook weten onze klanten ons al jaren lang te vinden vanwege onze eieren. Niet zo gek, want onze tweeduizend scharrelkippen zorgen dag in dag uit voor heerlijke, verse eieren. En vers is bij ons ook écht vers. De net gelegde eieren liggen nog dezelfde dag in de Landwinkel. Natuurlijk voor een eerlijke prijs.