glasgarage-logo
Dhr. A.M. Bulthuis
Industrieweg 45
8304 AC
Emmeloord
https://www.glasgarage.nl
emmeloord@glasgarage.nl
0527-612512

GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 80 vestigingen door heel Nederland beschikken we over het grootste netwerk binnen de branche. GlasGarage is dan ook altijd dichtbij!

 

Een autoruit repareren of vervangen is vakwerk

Bij GlasGarage werken uitsluitend vakmensen, bij wie uw auto in goede handen is. Onze vakmensen mogen zich alleen na een gedegen vakopleiding specialist noemen in reparatie van autoruiten, vervanging van autoruiten en het vakkundig kalibreren van veiligheidssystemen.

 

Wat voor auto u ook heeft, hoe klein of groot de schade ook is: GlasGarage helpt u snel en veilig weer op weg. GlasGarage werkt bij voorkeur onder de ideale omstandigheden van een vestiging. Maar het repareren of vervangen van een autoruit kan ook op locatie. Informeer bij de vestiging van uw keuze voor de mogelijkheden.

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

 

Repareren van uw autoruit doen wij zonder risico voor u. GlasGarage geeft altijd garantie op werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst, dan zal de ruit alsnog moeten worden vervangen. Wij zullen dan bij vervanging van de ruit de kosten van de sterreparatie crediteren. Mocht een ruit na vervanging stuk gaan door montagefouten, dan wordt deze kosteloos vervangen.

 

Wie op zoek is naar reparatie of vervanging van autoruiten is bij de autoruitspecialisten van GlasGarage in goede handen. Maar ook voor het kalibreren van rijhulpsystemen (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems) kan u bij GlasGarage terecht. Als de richtlijnen van de autofabrikant dit voorschrijven, moeten deze rijhulpsystemen na een voorruitvervanging worden gekalibreerd. GlasGarage beschikt over de vakmensen en de specifieke apparatuur die daarvoor nodig is.