groenvries-logo
Dhr. J.C.A. de Groene
Gemaalweg 3
8313 PP
Rutten
https://www.groenvries.nl/
info@groenvries.nl
+31 (0)527 - 262852

Uw product, onze zorg

GROENVRIES is gespecialiseerd in de op- en overslag van gekoelde en diepgevroren producten zoals kaas, boter en gebakken agrarische producten. De producten worden veelal direct aangeleverd vanaf de productielocaties.

GROENVRIES heeft een opslagcapaciteit van ca. 7000 palletplaatsen beschikbaar. Dit onderdeel van het familiebedrijf bestaat uit 12 tot 15 verschillende koel- vriescellen welke op gevarieerde temperaturen tussen de – 18 en + 18 graden Celsius kunnen worden afgesteld.

GROENVRIES heeft korte laad- en lostijden en ruime openingstijden. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw product is onze zorg. Door mee te denken met onze klanten, bieden we extra diensten aan zoals o.a. het uit- en ompakken van producten uit dozen op verschillende soorten pallets/boxen en het (om)labelen van producten.

GROENVRIES werkt met een geavanceerd warehousemanagementsysteem waardoor real-time inzicht is in onze voorraad en we dus in staat zijn uw producten razendsnel via track&trace te lokaliseren.