logo-het-notarieel
Dhr. H.W. Heetebrij
Ecopark 42
8305 BK
Emmeloord
https://hetnotarieel.nl
emmeloord@hetnotarieel.nl
0527 615 931

Het Notarieel is het grootste onafhankelijke notariskantoor van Nederland. Met meer dan 150 vakmensen werken wij dagelijks, verspreid over meerdere locaties in Noordoost-Nederland.

Je bent bezig met de aankoop van je droomhuis. Het starten van een bedrijf. Serieuze toekomstplannen voor of met degene die je liefhebt. Waarvoor heldere afspraken op papier onmisbaar zijn.

Bij Het Notarieel draait het om die momenten. Van heel even stilstaan. Om daarna door te gaan. Daarom geven wij jou inzicht. Nu, en als jouw situatie verandert. Met een online dossier en praktische uitleg. Zodat jij weet dat het goed geregeld is. Voorafgaand aan het moment. Voor de belangrijke momenten in jouw leven.

 

Het Notarieel Emmeloord

Bij Het Notarieel helpen wij je graag goed, snel en met veel plezier.

Belangrijke zaken wil je graag goed geregeld hebben. Onderwerpen waar je misschien niet dagelijks mee te maken hebt, maar die wel heel belangrijk en bepalend kunnen zijn. Bij Het Notarieel weten we waar we op moeten letten. Nemen we de tijd om je uitleg te geven. Zodat jij begrijpt waarom het goed geregeld is.

 

Sinds 2020 is het kantoor Pekel en Klein notarissen samen gegaan met Het Notarieel. Mede door deze samenvoeging is er toegang tot een breed netwerk van gespecialiseerde professionals en is er sprake van dienstverlening op hoog niveau. Het kantoor heeft alle kennis en kunde in huis om haar klanten goed te adviseren, en biedt hulp en expertise op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht en particulier- en commercieel vastgoed.

 

mr. Hans-Willem Heetebrij is één van de vertrouwde gezichten van het kantoor. Hans-Willem is actief in de algemene notarispraktijk en is hij specialist in commercieel vastgoed en familierecht. Hij legt notariszaken op een duidelijke en heldere manier aan je uit. Precies waar jij behoefte aan hebt!

 

Het kantoor in de Noordoostpolder ligt dichtbij het centrum van Emmeloord en de uitvalswegen. Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein voor het pand. De spreekkamers bevinden zich op de begane grond en zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.