hospersbio-logo
Dhr. M. Hospers
Sloefweg 18
8316 PL
Marknesse
https://hospersbio.nl
info@hospersbio.nl
06 12481166

Hospers Bio is een modern biologisch akkerbouw- en vollegrondgroenteteelt-bedrijf in de Noordoostpolder. Op ons bedrijf telen we diverse akkerbouw gewassen en vollegrondsgroenten. Naast de teelt hebben wij ook een groot deel van de opslag en de verwerking van onze producten in eigen beheer. Dit betekent dat wij onze producten kunnen volgen vanaf het zaadje tot dat het klaar is om naar de winkel of groothandel te gaan. Dit doen wij met passie. Wij zijn trots op onze producten en daarom zijn wij blij dat we onze producten kunnen bewerken tot ze klaar zijn voor de consument. Wij zijn dan ook voorstander van een korte keten. Ons motto is ‘Duurzaam door Innovatie’. Dat betekent dat wij altijd streven naar een zo duurzaam mogelijke teelt en verwerking en dat wij altijd bezig zijn om ons bedrijf te optimaliseren.

 

Marinus en Marieke Hospers wonen samen op het bedrijf. Marinus werkt er full-time en Marieke doet naast haar vaste baan ook de nodige hand-en-spandiensten op het bedrijf. Wij werken met een vast team, waarbij Romek de dagelijkse leiding heeft in de verwerking. Naast de vaste medewerkers werken we in drukke tijden met oproepkrachten, zodat we snel kunnen reageren op aanvragen.

 

We zijn blij dat we een groep enthousiaste en kwaliteitsgerichte werknemers in dienst hebben. Samen met hen zorgen we met passie voor onze producten, zodat ze goed kunnen groeien en zo optimaal mogelijk verwerkt kunnen worden voor de consument.