hvac-techniek-logo
Dhr. M.K.J. Smetsers
Verlengde Gildenweg 11a
8304 BK
Emmeloord
http://www.hvac-techniek.nl
info@hvac-techniek.nl
0527 261 997

Hvac-techniek is in 2011 opgericht als een eenmansbedrijf met als eigenaar Marco Smetsers gevestigd in emmeloord. Na een kleine groei met een leuk aantal projecten en verhuizen naar een eigen pand, is in november 2022 Hvac-techniek een BV. geworden. 

 

Door jarenlange ervaring in de installatietechniek, in het bijzonder in de klimaatregeltechniek, zorgen voor oplossingsgerichte producten en diensten voor de installatiebranche. Wij zijn een systemintegrator en kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om regeltechnische projecten. De complete uitvoering van projecten kunnen wij voor u realiseren. Wij gaan voor communiceren met korte lijnen en kunnen we flexibel acteren. Dit is onze kracht!! Naast complete projecten kunt u bij ons ook terecht voor deelprojecten, zoals paneelbouw en ombouwen van regelpanelen. Vanuit ons kantoor bedienen we onze klanten door het hele land.

 

 
De passie voor techniek garandeert de nieuwste (duurzame) technieken passend bij de ontwikkelingen en wensen op het gebied van gebouwbeheersystemen. 

Hvac-techniek is gecertificeerd systeempartner van Webeasy en Priva. Ook doen wij onderhoud aan Johnson controls en Siemens.

 

Dankzij de resultaten die wij behalen voor onze klanten, zijn wij een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor regeltechniek.