Missie 

Intratuin staat voor groen. Sinds onze oprichting in 1980 streven wij ernaar om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Vakmanschap, kennis en inspiratie staan hierbij centraal. Iedere dag informeren we onze bezoekers over de mogelijkheden van een gezonde, groene omgeving en inspireren we met ideeën voor binnen en buiten. Zo willen we Nederland samen een stukje groener maken en een serieuze bijdrage leveren aan het behoud van onze natuur.


Visie 

Intratuin wil van 36% groene voor- en achtertuinen in 2018 naar 50% groene tuinen in 2030. De volgende kernwaarden dragen hieraan bij:

 

  • Geweldig groen

We denken groen en blijven groen. Dat betekent dat we onze klanten het hele jaar door het mooiste van de natuur presenteren. Vers en actueel. Goed voor mens en dier.

 

  • Liefde voor ons vak

We zijn met hart en ziel verknocht aan alles wat groeit en bloeit. We hebben de kennis in huis en de handigheid in onze groene vingers. We houden van ons vak. Al jaren.

 

  • Steeds weer verrassen

Beleving. Dat is waar we goed in zijn. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen telkens met nieuwe producten, inspirerende concepten en frisse ideeën. Dat zit nu eenmaal in onze genen.

 

  • Met open armen

De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom worden klanten zonder uitzondering gastvrij ontvangen en met plezier en toewijding verder geholpen. En dat doen we natuurlijk ook als ze ons online bezoeken.