logo-k4-architecten
Dhr. D.A. Klaver
Koningin Julianastraat 21
8302 CC
Emmeloord
https://www.k4architecten.nl
info@k4architecten.nl
0527 61 31 40

K4 Architecten: de architect met zorg en respect  

Het vak van architect oefenen we bij K4 met de grootste zorgvuldigheid uit. Met zorg en respect voor de behoefte van bewoners, voor het gebouwde, voor erfgoed, milieu en duurzaam materiaalgebruik. Met zorg en respect voor mensen, voor hun woonwensen, voor kwaliteit en kwaliteit van leven. Zo lukt het ons steeds om ook dat laatste stukje van de puzzel in te passen.

 

K4 Architecten helpt je bij het zelf bouwen van je eigen droomhuis, die heerlijk comfortabele levensloopbestendige woning waar je al zolang je zinnen op hebt gezet. K4 ondersteunt je als architect bij het realiseren van dat flonkerende bedrijfspand, dat schoolgebouw of die sporthal. En natuurlijk zetten we al ons inlevingsvermogen en onze kennis over de zorgsector, in voor het ontwerpen van die nieuwe zorgboerderij of een fijne zorgwoning op maat.

 

 

De kunst van het luisteren, het bouwen als vak

Met de kunst van het luisteren en het bouwen als vak, is het creëren van ruimte de missie waar K4 Architecten bna voor gaat. Dat doen we samen met jou, mét mensen en vóór mensen. Samen ontwerpen we die vertrouwde ruimte waarin je een leven lang ontspannen en comfortabel jezelf kunt zijn: architectuur met het karakter dat bij je past.