logo-kenotek
Dhr. Thijs Stam
Escudo 12
8305 BM
Emmeloord
http://www.allcos.nl/
office@allcos.nl
0527 750223


Allcos BV is een snel groeiende onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop van reinigingsmiddelen voor de automotive branche. Allcos BV levert en importeert  professionele auto onderhouds- & reinigingsproducten onder de merknamen KENOTEK, PAI Car, ZviZZer en Concept Chemicals.

 

Sinds 2010 zijn we de importeur van het gerenommeerde merk KENOTEK. Deze wordt geproduceerd bij de firma CID LINES in België. Deze is een van de wereld marktleiders in hoogwaardige chemie.

 

Allcos BV is het bedrijf wat weet hoe de perfecte was- en eindresultaat in uw wasstraat en truckwash  te verkrijgen is.

Wij weten hoe we de beste oplossingen kunnen verkrijgen met de beste shampoos en waxen afgestemd op uw waterkwaliteit en uw machines.

De shampoos en waxen worden geproduceerd door KENOTEK in België. Naast de degelijke productiemethode met REACH gecertificeerde grondstoffen, is KENOTEK ook een pionier in het ontwikkelen van de beste chemie voor auto wasstraten. 


PAI Car wordt voor Nederland geproduceerd in Italie bij PAI Cristal, een fabriek die gespecialiseerd is in het maken van polijstmiddelen voor meerdere takken in de industrie. In Brazilie en China zijn ook nog productie faciliteiten om het betreffende werelddeel te kunnen voorzien van producten.

 

ZviZZer is een vooruitstrevend merk met uitstekende innovatieve kennis van polijstmiddelen, polijstpads en coatings. Productie vind plaats in Duitsland waar kwaliteit heel hoog in het vaandel staat waardoor het voor Allcos ook een uitstekende partner is.

 

Concept Chemicals wordt geproduceerd in de UK en is al jarenlang een serieuze speler in de car care branche.

 

Alle chemie voor uw wasboxen, roll-over, kettingwasstraat, truckwash, hand-carwash en overige car care bedrijven.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van autowassen en chemie. Door deze ervaring geven wij een eerlijk advies op maat. Onze visie daarin is de juiste afstemming met de beste kwaliteit voor de beste prijs, dit kan allemaal voor uw wasboxen, roll-over en kettingwasstraat. Naast het leveren van chemie voor autowasinstallaties is het ook mogelijk om accessoires te bestellen bij Allcos BV. De aanverwante producten zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid.

 

Veiligheid voor Materiaal, Milieu en Mens

Bij onze leveranciers wordt alles geproduceerd met de missie MMM. Veiligheid voor Mens, Materiaal en Milieu.

De chemie is milieuafbreekbaar, het water in de gehele wasgang met onze chemie kan worden hergebruikt, d.w.z. wij staan voor 100% recycling. Tevens zijn wij gecertificeerd door de stichting Duurzaam Wassen als erkend leverancier.