cmc-marknesse
Dhr. C. van Vilsteren
J. Marisstraat 9
8316 GE
Marknesse
https://mcm-marknesse.nl/
info@mcmbv.nl
0527 20 34 38

HOOGWAARDIGE HALFFABRICATEN

Vanuit Marknesse produceren we hoogwaardige metalen halffabricaten, zowel serieel als projectmatig. Denk aan onderdelen en constructies voor de algemene machinebouw, maar ook voor de agrarische sector, de tuinbouw, de papierindustrie en de afvalverwerking. Daarnaast leveren we speciale producten in o.a. de maritieme markt en lucht- en ruimtevaart.


MAATWERK IN STAAL, RVS EN ALUMINIUM

Dat begint altijd bij kennis van het product van onze eindklanten. Op deze wijze zijn we in staat proactief en op maat te produceren. Zo kunnen we de toegevoegde waarde bieden gedurende het proces van engineering en productie. We willen als maatwerkspecialist niet anders dan vroegtijdig meedenken met onze opdrachtgevers. En dat wordt gewaardeerd. Ontzorgen is een modewoord, maar het raakt in onze organisatie direct de kern.


DE TOEKOMST IN BEELDGEDREVEN PARTNER IN INNOVATIE

Bij MCM zijn we gewend om naar de toekomst te kijken. We hebben in de afgelopen deccenia altijd innovatief moeten zijn, in de keuze voor nieuwe machines bijvoorbeeld en het verbeteren van processen. Met overtuiging trouwens, want het past ons. En het past bij onze opdrachtgevers. Stuk voor stuk bedrijven die bezig zijn met morgen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we in elke fase van onze samenwerking zoeken naar de verbinding en naar verbetering. Benieuwd naar hoe we dat doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

mcm-marknesse