mac3park
Dhr. F. van Velzen
Gildenweg 2
8304 BC
Emmeloord
https://www.mac3park.nl/
info@mac3park.nl
0320 – 28 69 69

Wie zijn we.

 

MAC³PARK is een onderneming voor ondernemers. Met ruim 25 jaar ervaring in het vastgoed zijn wij een grote speler in Flevoland. Zo hebben wij ruim 160.000m² aan kantoor- en bedrijfsruimten in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord en Kampen. We hebben een heldere visie: de juiste ruimte vinden voor onze huurders én daarbij de faciliteiten bieden om te ontzorgen. Wij geloven dat eenieder moet doen waar zijn of haar sterktes liggen. Voor ons is dat het faciliteren en creëren van een fijne werkomgeving.

Wij staan voor een persoonlijke service. De medewerkers zijn toegankelijk, denken graag in oplossingen en zijn transparant. Kortom de lijntjes zijn bij ons kort! Wij maken het verschil door totaal oplossingen betreffende verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte, inrichting, financiering en organisatie aan te bieden. Dat totaalpakket houdt ook in dat wij startende ondernemingen op weg helpen en ruimte geven om door te groeien.

 

We hebben een ambitieus en ondernemend karakter (harde werkers) en er heerst een prettige no-nonsens sfeer waar ruimte is voor humor. Onder leiding van onze directeur Marian Mulder, hebben we een duidelijke missie: ondernemers de ruimte bieden om te ondernemen én te groeien. Een van onze doelstellingen is om de komende zes jaar onze portefeuille te verdubbelen. Door middel van groei in aantal locaties, ontwikkeling in thematisch vastgoed en nieuwbouw gaan we dit realiseren.

mac3park