mj-service-logo
Dhr. M. Griep
J. Marisstraat 12
8316 GE
Marknesse
https://mjservice.nl
info@mjservice.nl
0527-820210

MJservice is in 2008 opgericht door Michel en Jolanda Griep. Nadat Michel jarenlang werkzaam is geweest als elektro technicus in onder andere de vis en voedingsindustrie nam hij de stap zijn eigen onderneming te starten.

Gestart vanuit de garagebox, daarna al snel een pandje gehuurd. Ook dit was na een korte tijd ook alweer te klein. Wij hebben toen besloten nieuw te bouwen in Marknesse. Na enkele jaren vanuit dit pand werkzaam te zijn geweest zijn we nu toe aan de volgende stap, een groter pand op een betere locatie op het Ecopark te Emmeloord.Service 

Dankzij onze eigen technische dienst kunnen wij elke klus snel en vakkundig afhandelen.
In onze herkenbare servicebussen rijden wij het hele land door. Wij kunnen kortom snel op locatie bekijken wat de beste oplossing is voor uw situatie of probleem.

Dankzij aan onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna alle merken weegschalen onderhouden en kalibreren.
Er is altijd een goede oplossing te vinden voor elk budget, levertijd evenals de omgevingseisen.

 

Samengevat leveren wij in de koude en natte omgevingen zoals de visverwerkende bedrijven, voedingsindustrie of bijvoorbeeld de agrarische sector en zijn wij ook gespecialiseerd in laboratorium weegschalen. Belangrijk bij MJservice is dat onze klanten de beste oplossing kunnen kiezen naar het te besteden budget.

Naast de verkoop van nieuwe weegschalen verzorgen wij ook het onderhoud, kalibraties en keuringen aan uw weegschalen.
Al onze service monteurs zijn NMI erkend en gecertificeerd.