off-road-verhuurd-logo
Dhr. S. Menu
Randweg 25 C
8304 AS
Emmeloord
https://www.offroadverhuur.nl
info@offroadverhuur.nl
085 0711009

Evenementen verhuur

Bij Off-Road Verhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van vervoer tijdens uw evenement. Of het nou gaat om het vervoeren van personen of goederen, Off-Road Verhuur kan aan uw wensen voldoen.

Mobiele oplossingen

Sinds 2007 is Off-Road Verhuur huurleverancier van kleine transportmiddelen. De Off-Road vervoersmiddelen maken vervoer mogelijk op terrein dat slecht begaanbaar is of niet beschadigd mag worden. Loopafstanden en –tijden worden verkleind. Wij adviseren u graag in een transportoplossing op maat.

Toepassingen

Off-Road Verhuur richt zich met name op de evenementensector, de recreatiebranche en op overheidsorganisaties. Het gaat onder andere om evenementenbureaus, vakantieparken, gemeenten en waterschappen, maar ook om golfbanen en agrarische bedrijven. Wanneer u een quad huren, gator huren, golfkar huren of scooter huurt, bij ons bent u verzekerd van een vervoersmiddel welke werkzaamheden kan uitvoeren op slecht begaanbaar, moeilijk te bereiken en/of langgestrekt terrein. 

Duidelijk en flexibel

Wanneer u met ons samenwerkt zult u merken dat wij open en eerlijk communiceren. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u goed en u krijgt altijd een helder overzicht van de kosten. Uiteraard kunt u rekenen op goede service. Bij problemen staan wij 7 dagen in de week 24 uur per dag voor u klaar.