Renne Streekproducten is een authentiek familiebedrijf met een focus op persoonlijke aandacht. We willen iedereen een echte beleving bezorgen! Om dit te kunnen bereiken bestaat ons bedrijf uit verschillende activiteiten. Of je nu onze boerderijwinkel, horecagelegenheid of het windmoleninformatiecentrum bezoekt, of een (relatie)pakket bij ons bestelt, wij denken graag met je mee!

 

Je kunt een (kort) bezoekje brengen aan onze boerderijwinkel vol streekproducten en andere accessoires of een kijkje nemen in het windmoleninformatiecentrum, maar door onze verschillende bedrijfstakken met elkaar te combineren kunnen we ook een volledig verzorgd programma organiseren: van feesten & partijen, tot vergaderingen, trainingsdagen, symposia, open avonden en workshops. We proberen altijd maatwerk te leveren: ‘alles’ is mogelijk

 

Voor ons is het belangrijk dat we unieke dingen doen, waar niet alleen onze klanten en gasten trots op kunnen zijn, maar wij zelf ook. Samen tot iets moois komen, dat is waar we energie van krijgen!