Meer bezoekers, leads, omzet en klanten die keer op keer terug komen?


Wil je niet langer zien dat bezoekers en potentiële klanten naar de websites en social media profielen van concurrenten gaan? Lees dan verder om te ontdekken welke diensten wij aanbieden.

 

Hoe wij onze klanten online laten groeien met online marketing

Groeien is wat je als ondernemer wilt. Je wilt je toegevoegde waarde, je talent en expertise inzetten en een voordeel behalen, dat snappen wij. 

De reden dat wij online marketing diensten aanbieden is omdat wij weten hoe we online marketing kunnen toepassen om de omzet te verhogen. 

 

Wat ons onderscheidt van andere bureau’s

Er zijn veel online bureaus actief. Het ene bureau richt zich in het bijzonder op webdesign, een ander op content en communicatie en weer een ander op online marketing. 

Wat ons echt anders maakt is dat wij ons beperken tot een aantal marketingkanalen. Bij ons zijn de expertises SEO (hoger komen in Google), SEA en Social media adverteren. 

Daarbij focussen we ons niet op vage doelen, zoals het vergroten van de naamsbekendheid of branding, maar werken we aan het behalen van concrete doelen (KPI’s) om zo de gewenste aantal bezoekers, leads en omzet te generen. 

 

Onze klanten werken in de volgende markten:Productie (Food)Technische bedrijven (installatie, staal, machinefabrieken etc.)WebdesignwebshopsLogistiekRecruitment (uitzendbureaus en werving en selectie)Banken en verzekeraarsGemeenten en WaterschappenKan jouw bedrijf groeien met online marketing?

Als online marketeers weten wij dat je resultaat wilt zien. Iedere euro die je investeert, wil je 2 of 3 keer terug krijgen. Ontdek alle kansen en mogelijkheden door contact met ons op te nemen.