schol
Mevr. M. Romkes
De Akkers 34
8321 BT
Urk
https://scholopurk.nl/
info@scholopurk.nl
0527 687 377

Laagdrempelig

Een laagdrempelig kantoor met mensen die oog hebben voor het belang van de klant. Dat is Schol! Opgericht in 2007 door Meindert Schreuder en Klaas Tol.

 

Onafhankelijk

Schol is onafhankelijk en biedt verzekeringen van meerdere maatschappijen. Daarnaast heeft Schol ook een makelaardij met een focus op de aan- of verkoop van uw woning en taxaties.

 

Persoonlijk

Schol onderscheidt zich onder meer door een persoonlijke aanpak. Wij staan altijd open voor vernieuwing en innovatie, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

 

 

Schol arbodienst

Schol Arbodienst is een gecertificeerde arbodienst welke tot doel heeft om werkgevers en werknemers volledig te ontzorgen bij verzuim- en arbozaken. Onze artsen houden spreekuur in Urk en Emmeloord. Als arbodienst willen we middels een zorgvuldige triage en intake een scheiding maken tussen verzuim waarbij een daadwerkelijk ziektebeeld bestaat en verzuim waarbij dit niet aan de orde is. 

 

Schol Arbodienst adviseert werkgevers om zoveel mogelijk in te zetten op preventie om verzuim tegen te gaan. Het opstellen van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en het uitvoeren van een Preventief Medisch Onderzoek zijn hierbij belangrijke instrumenten. Met de RI&E breng je de met name de veiligheids- en gezondheidsrisico’s binnen je bedrijf in kaart. Schol wil als totaalleverancier zowel particulieren als zakelijke relaties een “alles onder één dak” oplossing bieden. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, inkomensverzekeringen, (collectief)pensioen, hypotheken, administratie, makelaardij en arbodienstverlening.