sloterwijk-en-heijnen
Dhr. M. Sloterwijk
Ecu 2
8305 BA
Emmeloord
https://www.shmakelaars.nl
info@shmakelaars.nl
0527 610 260

Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord is in 2008 opgericht door Michel Sloterwijk en Bas Heinen, beiden gecertificeerd makelaar en taxateur. Wij zijn al sinds 2000 werkzaam in de regio en hebben daardoor een grote kennis van het werkgebied. Met onze ervaring én ons netwerk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn!

In de eerste jaren van onze makelaardij bestond de dienstverlening voornamelijk uit taxeren en aankoopbegeleiding van particuliere woningen. Door vraag vanuit de markt hebben we ons als makelaars ook toegelegd op bedrijfsmatig onroerend goed. Sloterwijk & Heinen Makelaars is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijfsmakelaars in deze omgeving. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vrijstaand- en landelijk wonen. Sinds 2015 zijn wij begonnen met het verkopen van nieuwbouw woningen, heeft u nieuwbouwplannen dan nodigen wij u graag uit. U de kavel wij de woning!

Naast Michel Sloterwijk en Bas Heinen staat duizendpoot Shanti Mannoesingh. Zij is op kantoor actief met alle administratieve en financiële zaken. Kortom, Sloterwijk & Heinen Makelaars bestaat uit een klein hecht team. Door de korte lijnen zijn wij altijd volledig op de hoogte van uw situatie en de gemaakte afspraken.

 

De laatste jaren waren wij allebei in een polderdorp woonachtig en dus daar lid van de ondernemersvereniging. Nu we beiden in Emmeloord wonen is het logischer om weer lid te worden van de BV Noordoostpolder om ons netwerk uit te breiden.

9706